Yapı Kredi Bankası’ndan 10.000 TL Altı Maaş Alan Bağ-Kur Ve SSK Emeklisine 9000 TL Para Ödenecek! Yapı Kredi Promosyon Kampanyas

Yapı Kredi Bankası’ndan 10.000 TL Altı Maaş Alan Bağ-Kur Ve SSK Emeklisine 9000 TL Para Ödenecek! Yapı Kredi Promosyon Kampanyas
Maaşı 10.000 TL altında olan emekli için açıklama geldi. Bağ-Kur ve SSK kapsamında emekli olanlara cuma ve cumartesi saat 10.00 itibarıyla hesap numaraları üzerinden ödemeler yapılacak. 9.000 TL ek ödeme detayları açıklandı.

Emekli vatandaşlara 10.000 TL ek ödeme desteği geliyor. IBAN numarasından tam milyonlarca emeklinin beklediği haber geldi. 2018 yılından bu yana emekli maaşı alan emeklilere promosyon desteği verilmeye devam ediyor. Son iki yıl içinde promosyon miktarları rekor seviyeye ulaştı. Yapı Kredi Bankası en yüksek promosyon veren bankalar arasında ön plana çıkıyor. Peki, promosyon koşulları nedir? Promosyon kimlere verilir? Hangi koşullarda promosyon ödemesi yapılıyor?

Emekliye IBAN numarasına SSK ve Bağ-Kur'lu olması koşuluyla 10.000 TL ek ödeme desteği verilecek. Milyonlarca emekliyi kapsayan bu açıklama bir defaya mahsus ve 3 yıl bankada kalma sözüne karşılık veriliyor. Yapı Kredi Bankası'ndan promosyon almak isteyenler detayları araştırıyorlar. En yüksek promosyon veren bankalardan biri olan Yapı Kredi promosyon miktarını açıkladı. 9000 TL'lik promosyon ödemesi için fırsat oluşturuldu. Üstelik hiçbir ek koşul talep edilmiyor.

Yapı Kredi Promosyon Başvurusu Nasıl Yapılır?

Yapı Kredi Bankası'ndan promosyon almak isteyen emekli vatandaşlar maaşlarını bu bankaya taşıyarak en düşük 6.500 TL promosyon alabilirler. Promosyon miktarları en yüksek 9000 TL'ye kadar çıkıyor. Yapı Kredi Bankası emekli promosyon başvuruları da oldukça kolay. Tek yapılması gereken ise banka şubelerine T.C kimlik kartı ile bitmeniz olacaktır. Yapı Kredi Bankası mobil uygulama üzerinden veya internet bankacılığı vasıtasıyla koşulları karşılayana ödeme veriyor. Yalnızca tek bir koşulla promosyon alabilirsiniz. Başvurunuzu yaptığınızda 3 gün içerisinde promosyon miktarını hesabınıza yatacak.

Yapı Kredi'den Ek Fırsatlar Oluşturuldu

Yapı Kredi Bankası'ndan sunulan bazı fırsatlar da büyük dikkat çekiyor. Kredi kartı taleplerine uygun ve avantajlı sağlıyor. Ayrıca bankalardan EFT ve havale işlemleri ücretsiz yapılıyor. Bunun yanı sıra emekleye uygun faizli kredi desteği de sağlanıyor. Yapı Kredi Bankası 30 Kasım 2023 tarihine kadar bu kampanyayı sürdürecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.