Halkbank, Ziraat Bankası ve Vakıfbank'ta hesabı olan DİKKAT: 70.000 TL hesaplara yatacak

Halkbank, Ziraat Bankası ve Vakıfbank'ta hesabı olan DİKKAT: 70.000 TL hesaplara yatacak
Halkbank, Ziraat Bankası ve Vakıfbank'ta hesabı olana 70.000 ödeme verilecek. Belirtilen koşulları sağlayanlar bu ödemeden yararlanabilecekler. 20 bin TL, 50 bin TL, 70 bin TL'ye kadar ödeme imkanı kimlere sağlanıyor. İşte detaylar…

Kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası, Vakıf Bankası ve Halk Bank'tan ekonomik koşulları iyileştirmek için kredi desteği oluşturuldu. Kredi destek paketi hazırlayan bankalar Erdoğan'ın talimatıyla vatandaşa yardımcı oluyor. Düşük faizli finansman imkanının oluşturulduğu bankalarda kişisel ihtiyaçlarınızı gidermenin yanı sıra kredi kartı ya da kredi borçlarınızı da ödeyebileceksiniz.

20 bin TL, 50 bin TL, 70 bin TL 3 ay ertelemeli 36 ay vadeli kredi kampanyasından yararlanmak isteyenler Ziraat Bankası, Vakıf Bank ve Halkbank'ın resmi internet sitelerini ziyaret edebiliyorlar. Acil nakit ihtiyaçlarınızı ve beklenmedik harcamalarınızı rahatlıkla karşılayabileceğiniz bu finansman desteğinin detayları açıklandı.

3 Ay Ertelemeli 36 Ay Vadeli Kredi

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halk Bankası'ndan 70.000 limitle kredi kampanyası oluşturuldu. Bankadan gelen açıklamalara göre bu kredi paketinin 3 ay ertelemeli 36 ay vadeli olarak oluşturulduğu belirtildi. Kredi kampanyasından yararlanmak isteyenler online bankacılık veya banka şubelerinden ya da ATM'lerinden başvuru işlemlerini gerçekleştirebilirler.

Halkın bankaları olarak bilinen bankalar ekonomik koşulların ağırlaştığı şu günlerde finansman desteği oluşturuyorlar. 70 bin TL’lik nakit para desteği sağlanan bankalardan kredi koşullarını sağlayan herkes ödeme alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.