Son Dakika! Emekliye Erdoğan Destekli 13.000 TL Para Verilecek…

Son Dakika! Emekliye Erdoğan Destekli 13.000 TL Para Verilecek…
Erdoğan destekli emekliye ödeme yapılacağı açıklandı. Emekli vatandaşlara 13.000 TL ödeme Erdoğan tarafından onaylandı. Kredi kampanyası kimler için oluşturuldu. İşte detaylar…

Cumhurbaşkanı destekli 13.000 TL'ye kadar nakit ihtiyacı olanlara destek ödemesi yapılacak. 36 ay vadeli yeni bir paket açıklandı ve bu kapsamda kasım ayı sonuna kadar ödeme yapılmaya devam edecek. 13.000 TL nakit ihtiyacı olan emekli için başlatılan bu kampanya ihtiyaç kredisi olarak sunuluyor. Nakit kredi kullanacak olan tüm bireysel müşteriler belirli koşullar dahilinde bu ödemelerden yararlanacak. 13.000 TL ödeme almanız için başvurunuzu gerçekleştirmeniz gerekiyor. Banka müşterisi olmanız halinde önceki kredi ve kredi kartı ödemelerini düzenli yapmış iseniz Vakıfbank, Ziraat Bankası ve Halkbank'tan ödemeler veriliyor.

3 Kamu Bankası Harekete Geçti

Ziraat Bankası, Halk Bankası ve Vakıf Bank üzerinden ödeme yapılacağı açıklandı. Kredi ödemeleri gerçekleştiriliyor. Belirtilen koşullara uygun olan vatandaşlar hesaplara yatırılan paraları kullanabiliyor. Emekli maaşınızı eğer kamu bankaları üzerinden alıyorsanız başvurunuzu gerçekleştirmek için şartlara uygun olmanız yeterli olacaktır. İhtiyaç kredisi ödemeleri bankaların mobil uygulamaları üzerinden de veriliyor. Ziraat Bankası, Vakıf Bank ve Halkbank bireysel tüketici kredisi için başvuru yapmak istiyorsanız 13.000 TL olan bu krediye devlet destekli olarak 100 bin TL'ye kadar alabilirsiniz. 50.000 TL ve üzeri olan kredilerde vade imkanı 36 ay olarak oluşturulurken 100.000 TL'ye kadar krediler de 24 ay vade oluşturuldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.